Obchod Natures Aid

Toto je oficiálna stránka Natures Aid SK. Nakupujete u originálneho anglického výrobcu s viac ako 40-ročnou tradíciou.

Ako rýchlo dostanem zásielku?

Zásielky odosielame okamžite – dodanie na druhý deň. Nad 50 € poštovné neplatíte. Ku každej objednávke 1 produkt ako darček.

Telefonické objednávky

Na telefónnom čísle +421 948 014 185 a emailom info@naturesaid.sk .

Rýchla objednávka

Ak si objednáte telefonicky najneskôr do 16:00, vaša objednávka vám bude doručená nasledujúci pracovný deň.

Chladovej /pseudoalergii pomohla Serrapeptase 250.000iu- skúsenosti lekára- MUDr. Pavel Malovič PhD., MPH

Chladovej /pseudoalergii pomohla Serrapeptase 250.000iu- skúsenosti lekára- MUDr. Pavel Malovič PhD., MPH

CHLADOVEJ /PSEUDO/ALERGII  POMOHLA SERRAPEPTÁZA

Chladová alergia môže poriadne znepríjemniť život.

V ambulancii ma v priebehu novembra navštívil 25 – ročný amatérsky bežec, ktorý mával po občasnom behávaní pri nízkych teplotách v predchádzajúcich rokoch v priebehu zimných mesiacov svrbivé vyrážky na chrbte oboch rúk, tupé bolesti prstov a slabú citlivosť v nich. Niekedy sa mu objavili aj červené škvrny na predkoleniach a záchvaty kašľa. Navštívil preto kožného lekára a neskor imunológa aj alergológa, ktorí mu potvrdili, že neznáša chlad a že má k nemu nielen fyzickú averziu, ale aj akúsi „alergiu“ na chlad.

Dostal štandardnú terapiu, dosť precíznu, no príznaky sa opakovali, hoci v menej intenzívnej forme. Navyše sa cítil malátny.

Rozhodol sa preto navštíviť telovýchovného lekára, aby vyhľadal možno aktívnejšiu pomoc. 

Treba povedať, že pri vzniku a rozvoji alergie majú, okrem iného, veľký význam aj teplotné zmeny prostredia.

Chlad môže aktivovať vyplavovanie látok vyvolávajúcich prejavy zvýšenej reaktivity na slizniciach dýchacích ciest, očných spojiviek aj pokožky. V tomto prípade hovoríme skôr o akejsi pseudo - alergii, ktorá je odpoveďou na fyzikálny podnet (chlad) a nie na typický alergén (prach, peľ, chemikália).

Súvisí s dnešným životným štýlom, kedy trávime väčšinu času v uzavretých priestoroch a pre organizmus vytvárame akúsi neprirodzenú mikroklímu so stabilnou teplotou, vlhkosťou aj svetlom. Obranné mechanizmy zleniveli, sú nevyužívané a telo, čo nepotrebuje, odstaví.

Preto sa primárne odporúča nezabúdať na postupné otužovanie už počas prechodu leta do zimy.

Prejavy reakcie na chlad sú podobné ako pri reálnej alergii a výsev drobných, svrbivých vyrážok („žihľavka“ - „koprivka“) na pokožke, jej sčervenanie alebo opuch sú pre tento typ neznášanlivosti pomerne typické. Postihnuté sú najmä miesta, kde koža nie je zakrytá odevom. Prvým príznakom býva suchá praskajúca koža rúk, čo si málokto dáva do súvisu s chladovou alergiou, a neskôr môže dôjsť až k strate citlivosti v prstoch a ich tupej bolesti. Pozor - nepríjemná alergia na chlad môže prekvapiť počas celého roka – aj v lete pri plávaní v studenej vode. Po diagnostikovaní problému u špecialistov – alergológa a kožného lekára – je síce predpísaná štandardná liečba, ale je vhodné pomôcť jej účinnosti a nezabúdať na prevenciu.

V rámci mojich osobných skúseností viem, že veľkú úľavu a podporu v tejto ošemetnej situácii predstavuje u viacerých pacientov podobného typu enzymoterapia s dôrazom na užívanie proteolytického enzýmu Serrapeptázy - prírodnej protizápalovej látky, ktorá je izolovaná z neškodnej baktérie (enterobaktéria Serracia E 15).

Tak to bolo aj u spomínaného bežca, ktorý začal užívať Serrapeptázu  v dávke 250.000 jednotiek denne nalačno a po troch mesiacoch sa reakcia na chlad upravila tak, že mohol vysadiť pôvodnú terapiu.   

Serrapeptáza sa zároveň veľmi dobre znáša, pretože prakticky nemá známe vedľajšie účinky.

Pomáha viazať ťažké kovy, pomocou ktorých telo vylučuje jedy (toxíny) a takýmto spôsobom pomáha zlepšiť obranyschopnosť tela, usmerniť hormonálnu nerovnováhu a zrýchliť stabilizáciu aj hojenie tkanív.

Ba, 12.02.2019  pre Natures Aid                                                                                                                        Pavel Malovič

Teraz zvýhodnené balenie 2 x Serrapeptase 250 000iu 60tbl

+

1x Serrapeptase 80.000iu 120tbl ako darček

CHCEM KÚPIŤ

   

Posted on 14.02.2019 Odporúčania lekára - články... 0 2058

KomentárNapíšte Komentár

Porovnať 0
Pred.
Ďalší

Žiadny produkt

Bude upresnené Doručenie
0,00 € Celkom

Objednať