Obchod Natures Aid

Toto je oficiálna stránka Natures Aid SK. Nakupujete u originálneho anglického výrobcu s viac ako 40-ročnou tradíciou.

Ako rýchlo dostanem zásielku?

Zásielky odosielame okamžite – dodanie na druhý deň. Nad 50 € poštovné neplatíte. Ku každej objednávke 1 produkt ako darček.

Telefonické objednávky

Na telefónnom čísle +421 948 014 185 a emailom info@naturesaid.sk .

Rýchla objednávka

Ak si objednáte telefonicky najneskôr do 16:00, vaša objednávka vám bude doručená nasledujúci pracovný deň.

Zázvor-Kurkumín-Bromelaín - praktické skúsenosti lekára MUDr. Pavel Malovič PhD., MPH.

Zázvor-Kurkumín-Bromelaín - praktické skúsenosti lekára MUDr. Pavel Malovič PhD., MPH.

MUDr. Pavel Malovič PhD., MPH zo svojej klinickej praxe odporúča užívanie Serrapeptase v kombinácii s Ginger - Turmeric - Bromelain (3 v 1 Zázvor-Kurkumín-Bromelaín)

Ojedinelá trojkombinácia zázvoru, kurkumínu a bromelaínu pôsobí na zdravie kĺbov a srdcovocievneho aparátu – preventívne aj liečebne.

Účinnými látkami zázvoru (ďumbiera) sú silice a pikantná látka gingerol, ktorá má podobné chemické zloženie ako kapsaicín, aktívna štipľavá látka v paprike, ktorú poznáme najmä v náplasťovej forme ako prostriedok na tíšenie bolestí chrbtice. Zároveň účinkom pripomína kyselinu acetylsalicylovú - tlmí zrážanlivosť krvi, zlepšuje jej prietok, čím prispieva k ochrane srdcovo-cievneho systému. Znižuje hladinu cholesterolu tým, že tlmí jeho vstrebávanie a chráni stenu cievneho systému. Užívať zázvor (ginger) sa odporúča pri prevencii poškodení kĺbových spojení a liečbe artritídy (zápalov kĺbov) a reumatoidnej artritídy. 

Bromelaín je enzým, ktorého účinky sa oceňujú pri liečbe porúch trávenia či zápalových reakcií a opuchov po úrazoch. Pomáha pri tvorbe svalovej hmoty a  je výbornou prevenciou proti svalovej ochabnutosti. Pomáha upraviť zrážanlivosť krvi a znižuje krvný tlak. Urýchľuje hojenie tkanív postihnutých popálením a prináša úľavu pri bolestiach.

Koncentrát kurkumy (turmeric) sa odporúča pri prevencii poškodení kĺbových spojení a na urýchlenie liečby artritídy (zápal kĺbov) a reumatoidnej artritídy. Osviežuje prácu svalov, zlepšuje ich pružnosť. Pôsobí aj ako mentálne osvieženie.

30. 10. 2018  pre Natures Aid                                                                                     Pavel Malovič

CHCEM KÚPIŤ

Posted on 06.11.2018 Odporúčania lekára - články... 0 4186

KomentárNapíšte Komentár

Porovnať 0
Pred.
Ďalší

Žiadny produkt

Bude upresnené Doručenie
0,00 € Celkom

Objednať