Obchod Natures Aid

Toto je oficiálna stránka Natures Aid SK. Nakupujete u originálneho anglického výrobcu s viac ako 40-ročnou tradíciou.

Ako rýchlo dostanem zásielku?

Zásielky odosielame okamžite – dodanie na druhý deň. Nad 50 € poštovné neplatíte. Ku každej objednávke 1 produkt ako darček.

Telefonické objednávky

Na telefónnom čísle +421 948 014 185 a emailom info@naturesaid.sk .

Rýchla objednávka

Ak si objednáte telefonicky najneskôr do 16:00, vaša objednávka vám bude doručená nasledujúci pracovný deň.

Klinicky overená redukcia hmotnosti - MUDr. Pavel Malovič PhD., MPH

Klinicky overená redukcia hmotnosti - MUDr. Pavel Malovič PhD., MPH

Strach z nadváhy, túžba po zdraví, úspechu a štíhlosti sa stávajú určitým druhom posadnutosti. Väčšina z nás chce jesť, žiť a vyzerať zdravo. A s nastupujúcim horúcim letom, kedy minimalizujeme šatník, ešte viacej. Štíhlejšiu postavu si mnohí dokážu udržať len s vypätím síl, za cenu psychického a fyzického utrpenia. A výsledok nie je celkom jednoznačný. Nevhodná skladba výživy ohrozuje naše zdravie, tretina z nás je obézna (má viac ako „nadváhu), väčšina normálne vážiacich žien by chcela schudnúť. Dobrovoľne sa podrobujeme reholiam a nebezpečenstvu najrôznejších diét, aby sme po nich opäť priberali.

Rastlinná potrava obsahuje látky úplne stráviteľné, ale aj látky, ktoré sú kompletne alebo čiastočne nestráviteľné. Do takmer nestráviteľnej zložky stravy zahŕňame vlákninu. Dnes už niet žiadnych pochybností o tom, že aj takáto látka je pre náš organizmus potrebná a musí byť pevnou zložkou jedálneho lístku. Vláknina podporuje činnosť tráviacej trubice a rovnako tak plní ochrannú, detoxikačnú a čistiacu úlohu. Tým, že viaže telu škodiace časti potravy a zabraňuje tak ich vstrebávaniu, má významné preventívne pôsobenie. Toto všetko sú účinky, ktoré vo svojich dôsledkoch majú pre udržanie zdravia a fyzickej aj psychickej výkonnosti zásadný význam. A podporujú postupnú redukciu hmotnosti.

Hlavným a prirodzeným zdrojom vlákniny je zelenina (najmä varená), ovocie a výrobky z obilnín (napríklad celozrnný chlieb). Ale nie vždy je človek schopný a ochotný dodržiavať správne dietologické normy a konzumovať všetko „na recept“. 

Preto je vhodné siahnuť po komplexnýxh výživových doplnkoch, ktoré majú svoju kvalitu, zaručený úspech a najmä – nenarušujú správne tráviace pochody. 

Glukomanán, ktorý predstavuje hlavnú zložku prípravku na chudnutie (GlucoSlim), je prírodná, vo vode rozpustná požívateľná vláknina získaná z koreňov rastliny známej ako sloní chlieb (tiež sloní jam), alebo konjak. Je dostupná ako spomenutý výživový doplnok, ako súčasť miešaných nápojov a pridáva sa aj do potravín (napríklad do cestovín a múky). Je to zároveň hlavná prísada rezancov shirataki. 40 percent suchej váhy slonieho chleba tvorí glukomanán. Pôvodne pochádza z juhovýchodnej Ázie. Používa sa už veľmi dlho ako súčasť bylinných zmesí a tradičných jedál ako napríklad tofu, rezance a konjakové želé či džem.

Tak ako iné rozpustné vlákniny, GlucoSlim(glukomanán) „pohlcuje“ (absorbuje) vodu v žalúdku a prispieva k pocitu sýtosti. Pravdepodobne tiež podporuje zníženie príjmu kalórií a chudnutie, a to rôznymi ďalšími mechanizmami. V poslednej dobe si preto získal veľkú pozornosť ako efektívny aj efektný výživový doplnok pri úprave hmotnosti. 

Ba, 25.05.2018  pre  Natures Aid                                                                         Pavel Malovič 

CHCEM KÚPIŤ

Posted on 01.06.2018 Odporúčania lekára - články... 0 1775

KomentárNapíšte Komentár

Porovnať 0
Pred.
Ďalší

Žiadny produkt

Bude upresnené Doručenie
0,00 € Celkom

Objednať