Obchod Natures Aid

Toto je oficiálna stránka Natures Aid SK. Nakupujete u originálneho anglického výrobcu s viac ako 40-ročnou tradíciou.

Ako rýchlo dostanem zásielku?

Zásielky odosielame okamžite – dodanie na druhý deň. Nad 50 € poštovné neplatíte. Ku každej objednávke 1 produkt ako darček.

Telefonické objednávky

Na telefónnom čísle +421 948 014 185 a emailom info@naturesaid.sk .

Rýchla objednávka

Ak si objednáte telefonicky najneskôr do 16:00, vaša objednávka vám bude doručená nasledujúci pracovný deň.

ALERGIE A SERRAPEPTÁZA - MUDr. Pavel Malovič PhD. , PHM

ALERGIE A SERRAPEPTÁZA - MUDr. Pavel Malovič PhD. , PHM

ALERGIE  A  SERRAPEPTÁZA

V roku 1906 viedenský detský lekár Clemens von Piquet po prvý krát použil výraz alergia na označenie ochorenia, ktoré človek poznal už dávno, len ho nevedel kategorizovať. Ukázalo sa, že možná smrť zapríčinená alergickým šokom je výsledkom prudkej systémovej alergickej reakcie a že astma, senná nádcha alebo rôzne ekzémy sú vyvolané alergiou – posunutím stavu obranyschopnosti organizmu smerom k precitlivenosti.

Jarná vegetácia spôsobuje pomerne vysokému percentu ľudí nevídané ťažkosti. Začínajú ich páliť oči, neobvykle často slzia, očné bielka im sčervenievajú, kýchajú, kašlú, tečie im z nosa, majú zdurené a opuchnuté zapálené sliznice dýchacích ciest, ťažšie im pracujú pľúca, skôr sa zadýchavajú. Dostaví sa malátnosť, únava, poruchy spánku. Znižuje sa psychická i fyzická výkonnosť, pracovná schopnosť je naštrbená, zhoršuje sa kvalita života. Čo sa to s nimi vlastne deje?

 

Ľudský organizmus – hoci je vlastne „zdravý“ a bez ťažkostí – sa chová alergicky, ako „anarchista“. Začína búrlivo až hystericky reagovať na poletujúce peľové zrnká a iné drobné komponenty vetromilných kvitnúcich rastlín, ktorých dolet býva neuveriteľný – do výšky až 5000 metrov, do diaľky pomocou vzdušných prúdov až 100 kilometrov. Peľová alergia patrí medzi najčastejšie alergické ochorenia a za ostatných desať rokov vzrástol jej výskyt u dospelých jedincov šesťnásobne, u detí až desaťnásobne… V súčasnej situácii je takmer 40 percent našej populácie minimálne raz ročne na návšteve v ambulancii alergológa a musí užívať v tomto období roka (ale niekedy aj dlhšie) lieky, ktoré umožňujú aký - taký životný komfort alebo relatívnu „normalizáciu“ zdravotného stavu. Nie vždy sa to však úplne úspešne darí, a tak je naporúdzi otázka : ako je im ešte možné pomôcť a podporiť stabilizáciu ich zdravia ?

 

Veľkú úľavu a podporu v tejto ošemetnej situácii predstavuje enzymoterapia s dôrazom na užívanie proteolytického enzýmu Serrapeptázy - prírodnej protizápalovej látky, ktorá je izolovaná z neškodnej baktérie (enterobaktéria Serracia E 15). Zápal zmierňuje zriedením zápalovej tekutiny a uľahčuje tak jej aktívny odtok s následným útlmom opuchu slizníc. Podporuje zároveň vylučovanie hlienov z priedušiek. To všetko pomáha redukovať veľmi „akčné“ následky alergickej reakcie a postihnutý pociťuje mierny optimizmus spojený s pokojnejším spánkom. Zároveň ustupujú aj prípadné bolesti pri hlbokom dýchaní, ktoré môžu byť sekundárnym príznakom alergickej reakcie, devastujúcej sliznice poškodeného jedinca. Serrapeptáza totiž podporuje a urýchľuje hojenie postihnutého tkaniva, pričom zároveň pomáha uľaviť od bolesti brzdením uvoľňovania látok, vyvolávajúcich nepríjemne bolestivé prejavy rozsiahlejšieho lokálneho zápalu. Nástup jej účinkov je vďaka bezproblémovému vstrebávaniu v tráviacom trakte pomerne rýchly.

Serrapeptáza sa zároveň veľmi dobre znáša, pretože prakticky nemá známe vedľajšie účinky.

 

Ba, 10.04.2018 pre Natures Aid                                                                            Pavel Malovič

CHCEM SI KÚPIŤ

Posted on 13.04.2018 Odporúčania lekára - články... 0 6312

KomentárNapíšte Komentár

Porovnať 0
Pred.
Ďalší

Žiadny produkt

Bude upresnené Doručenie
0,00 € Celkom

Objednať