Obchod Natures Aid

Toto je oficiálna stránka Natures Aid SK. Nakupujete u originálneho anglického výrobcu s viac ako 40-ročnou tradíciou.

Ako rýchlo dostanem zásielku?

Zásielky odosielame okamžite – dodanie na druhý deň. Nad 50 € poštovné neplatíte. Ku každej objednávke 1 produkt ako darček.

Telefonické objednávky

Na telefónnom čísle +421 948 014 185 a emailom info@naturesaid.sk .

Rýchla objednávka

Ak si objednáte telefonicky najneskôr do 16:00, vaša objednávka vám bude doručená nasledujúci pracovný deň.

Pro Derma - probiotikami na pleť MUDr. Pavel Malovič PhD. , PHM

Pro Derma - probiotikami na pleť MUDr. Pavel Malovič PhD. , PHM

Natures Aid Pro-Derma- probiotiká na riešenie dermatických problémov

V tele zdravého človeka sídli obrovské množstvo mikroorganizmov, ktoré mu istým spôsobom „organizujú život“. „Obývajú“ pokožku či sliznicu úst, horných dýchacích ciest a tráviaceho traktu. Vedci vypočítali, že ľudský organizmus je nosičom 1 až 1,5 kg mikroorganizmov a väčšinou ide o baktérie.  Odhaduje sa že naše telo pozostáva z 1014 buniek, z toho je až 90 percent mikroorganizmov. Jeden mililiter slín obsahuje až 1 miliardu baktérií.

V tráviacom trakte sa väčšina mikroorganizmov nachádza v hrubom čreve, kde vytvárajú takzvanú črevnú mikroflóru. Nie sú len pasívnymi „kolonizátormi“, ale spolu s črevom a lymfatickým tkanivom vytvárajú ucelený ekosystém, ktorý plní mnohé významné funkcie pri spracovaní potravy. Ak je narušený, trávenie môže spôsobovať bolesti. Baktérie sídliace v čreve sa delia na dve skupiny, jedny sú pre človeka užitočné a nie je ich nikdy dosť, druhé mu môžu potenciálne škodiť. Medzi týmito dvoma skupinami prebieha neustály zápas. Tráviace ťažkosti sú neklamným znakom toho, že užitočné baktérie dostávajú zabrať a potrebujú pomoc. Pri podpore funkčnej existencie užitočných baktérií, udržiavajúcich vnútornú rovnováhu aj stabilitu organizmu (fyziologickú homeostázu) hrajú významnú úlohu probiotické kultúry. Ide o telu vlastné kmene baktérií (najmä baktérie mliečneho kvasenia – laktobacily, bifidobaktérie, prípadne ďalšie druhy, ale aj niektoré huby), ktoré sa normálne vyskytujú v tráviacom trakte a majú dôležitú úlohu pri ochrane zdravia i normálnej funkcii žalúdka a čriev. Upravujú črevnú mikrobiálnu rovnováhu a ich vplyvom je udržiavaná zdravá a nenarušená črevná mikroflóra, podporujúca správne spracovanie a trávenie požitej potravy.Tým sa zvyšuje využiteľnosť životne dôležitých látok prijímaných stravou, ako sú vápnik (kalcium), horčík (magnézium), železo, zinok, meď a ďalšie minerály či stopové prvky. Pokiaľ je črevná mikroflóra vďaka probiotickým kultúram v poriadku a zdravá, vytvárajú sa v nej samostatne aj niektoré ďalšie potrebné látky pre organizmus, ako napríklad vitamíny skupiny B, biotín, nikotínamid a vitamíny K1 a K2.

Súčasný civilizačný rozmach však nie celkom praje udržovaniu stability črevného ekosystému. Veľmi veľa jedincov si už môže všeličo dovoliť a stravuje sa keď má chuť, ale nie z hladu a pre zdravie, či lepšiu fyzickú a psychickú výkonnosť. Nezriedka prijíma potravu bez rozmyslu, pudovo a často ako hobby. Konzumuje atraktívne požívatiny, chemicky dochucované jedlá, polotovary, farbené nápoje. Vznikajú „ochorenia z dostatku“, medzi ktoré patria najrozličnejšie problémy, súvisiace s nesprávnym  trávením. K tomu je treba priradiť aj iný konzum a síce „hltanie“ liekov proti bolestiam alebo zápalom a najrozličnejších doplnkov výživy, vitamínov aj ďalších preparátov – bez rozmyslu, krížom – krážom. Následkom toho sa popri likvidácii škodlivých baktérií zlikvidujú aj tie užitočné a nastáva problém  v podobe porúch trávenia aj vyprázdňovania. Nezriedka však sa tieto ťažkosti premietajú aj do nepriaznivého obrazu kvality pokožky v podobe akné, rozacey (ružovky tváre), rôznych typov ekzémov a psoriázy (lupienky).

                                                               

Produkt Pro Derma s tromi  vybranými probiotickými kmeňmi (15 miliárd v 1 kapsule denne) Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Reuteri, Lactobacillus Rhamnosus obsahuje aj ďalšie látky ako cholín,  vitamín A,  zinok, meď a chróm. Sú zacielené na vyššie, meď vyrovnáva pigmentáciu a chróm vybalancuje hladinu krvného cukru, ktorý má najvýznamnejší vplyv na momentálny stav pleti s príznakmi akné.

 

Ba, 27.03.2018  pre  Natures Aid                                                                            Pavel Malovič

CHCEM  KÚPIŤ

Posted on 03.04.2018 Odporúčania lekára - články... 0 2954

KomentárNapíšte Komentár

Porovnať 0
Pred.
Ďalší

Žiadny produkt

Bude upresnené Doručenie
0,00 € Celkom

Objednať