Obchod Natures Aid

Toto je oficiálna stránka Natures Aid SK. Nakupujete u originálneho anglického výrobcu s viac ako 40-ročnou tradíciou.

Ako rýchlo dostanem zásielku?

Zásielky odosielame okamžite – dodanie na druhý deň. Nad 50 € poštovné neplatíte. Ku každej objednávke 1 produkt ako darček.

Telefonické objednávky

Na telefónnom čísle +421 948 014 185 a emailom info@naturesaid.sk .

Rýchla objednávka

Ak si objednáte telefonicky najneskôr do 16:00, vaša objednávka vám bude doručená nasledujúci pracovný deň.

Serrapeptase 2018 – nové možnosti pôsobenia. MUDR. PAVEL MALOVIČ PHD., PHM

Serrapeptase 2018 – nové možnosti pôsobenia. MUDR. PAVEL MALOVIČ PHD., PHM

Serrapeptase - nové možnosti pôsobenia

Prírodný, vysokoúčinný a unikátny proteolytický enzým Serrapeptáza, nazývaný aj „zázračný pomocník“, je izolovaný z baktérie ktorá nevyvoláva ochorenia (enterobaktéria Serracia E 15). Síce už má známe široké spektrum využitia, ale prakticky z mesiaca na mesiac objavujeme nové možnosti jeho pôsobenia.

V období útokov vírusov chrípky, z ktorých niektoré účinkujú veľmi razantne a nebezpečne aj napriek tomu, že je človek očkovaný, je vhodné využiť pomoc Serrapeptázy na posilnenie obranyschopnosti - prirodzenej činnosti imunitného systému. Pokiaľ predsa len chrípka oslabila náš organizmus natoľko, že nastúpila bakteriálna superinfekcia dýchacích alebo močových ciest, ktorá vyžaduje príjem antibiotík,  je dobré použiť Serrapeptázu na zvýšenie ich účinku pri takejto protiinfekčnej liečbe.

Dnes už aj najväčšie medicínske kapacity jednoznačne akceptujú pozitívny prínos alternatívnych metód v liečbe aj prevencii infekcií a úpornej produkcie hlienov v dýchacích cestách. Účinky konzumácie Serrapeptázy sú v takýchto prípadoch naozaj pozoruhodné. Konkrétne - znižuje možnosti tvorby takzvaných biofilmov – tenkých povlakov tvorených pestrým spoločenstvom rôznych druhov a typov baktérií. V takomto komunitnom tvare sa mikróby chovajú inak ako keď sa po tele „potĺkajú“ úplne samostatne. V spoločenstve využívajú vzájomnú podporu, účinný „úkryt“ a schopnosť dlhšieho prežívania aj negatívneho pôsobenia. Biofilmy ochraňujú týchto mikroagresorov aj pred pôsobením antibiotík. Po konzumácii Serrapeptázy majú aktívne patologické baktérie v dýchacích a močových cestách na osem hodín zníženú schopnosť uchytiť sa v biofilme a môžu byť ľahšie vyplavené močom a hlienmi von z tela ešte skôr ako zaútočia. Podľa referencií z ostatných svetových kongresov by bolo vhodné konzumovať Serrapeptázu, a to nielen v chrípkovom období, denne a preventívne. Je to vhodné aj pre jej dobré účinky na krvotvorbu a ochranu mozgových buniek. Zároveň dochádza k navýšeniu energetického potenciálu svalov aj srdca a zvyšovaniu obranyschopnosti

Je známe, že tvorba biofilmu je jednou s najrozšírenejších mechanizmov bakteriálnej rezistencie (obrany) a toto je častá príčina neúspechu liečby infekcií aj v endoprotézach alebo stentoch. Robili sa rozličné pokusy ako zabrzdiť tvorbu biofilmov a rast baktérií v nich, pričom sa prišlo na to, že Serrapeptáza zvyšuje aktivitu antibiotík a brzdí spomínanú tvorbu biofilmu.

Iné klinické výskumy ukázali, že proteolytické enzýmy v kombinácii s antibiotikami, ako sú ampicilín, tetracyklín a trimetoprim, vedú k podstatnému zvýšeniu koncentrácie antibiotika v mieste infekcie a rýchlejšiemu hojeniu. V urológii sa s úspechom využívajú pri liečbe cystitídy – zápalu močového mechúra a nadsemenníkov.

 

17.2.2018 pre Natures  Aid                                                 Pavel Malovič

Posted on 19.02.2018 Odporúčania lekára - články... 0 8781

KomentárNapíšte Komentár

Porovnať 0
Ďalší

Žiadny produkt

Bude upresnené Doručenie
0,00 € Celkom

Objednať